În vederea obținerii rezultatului dorit, echipa noastră este pregatită să rezolve orice problema la înățime, indiferent că vorbim despre lucrări de curățare, igienizare sau renovare, restaurare a unor spații sau edificii care sunt greu de accesat, sau alte tipuri de servicii care necesită intervenții, lucrari la inălțime.

Alpiniștii utilitari pot să lucreze în condiții dificile din punct de vedere al spațiului de manevră sau în perimetre în care instalarea unor schele ar fi imposibilă, iar datorită specificului lucrului în coardă echipa poate sa ofere servicii, indiferent de înălțimea obiectivului.

Apelați la serviciile noastre de curățare prin alpinism utilitar de fiecare dată când suprafața de curățat este greu accesibilă, neafectarea acesteia este esențială, dacă doriți să aveți un rezultat rapid pentru problemele Dvs. și calitatea este importantă.

AVANTAJE

  • Folosim Alpinisti când timpul necesar începerii lucrărilor și deplasării între secțiuni este considerabil mai mic decât cel necesar pentru montarea sau demontarea schelelor și transportul acestora între segmentele obiectivelor.
  • După probele efectuate la faţa locului şi evaluarea situaţiei,  HD Cleaners – Meridian Invest SRL oferă soluţia tehnică optimă și la capitolul lucrărilor la înălțime, indiferent dacă aceasta este una ocazională sau permanentă.