HD Cleaners – Meridian Invest SRL vă poate oferi metoda cea mai curată de îndepărtare a depunerilor, prin curățarea, sablarea cu gheață carbonică.

Această tehnologie se bazeazã pe o tehnică de suflare CO2 solidificată, denumită gheață carbonică.

La impact granulele sublimează, retransformându-se în forma naturală de gaz, generând reziduuri minime, egale cu cantitatea depunerilor îndepărtate, iar suprafața curățată rămâne uscată și neafectată, metoda fiind 100% nonabrazivă.

Apelați la serviciile noastre de curățare cu gheață carbonică de fiecare dată când suprafața de curățat este foarte valoroasă, neafectarea acesteia este esențială, dacă doriți să faceți o întreținere rapidă a utilajelor Dvs. și eventualele pierderi de producție sunt importante, calitatea fiind primordială.

AVANTAJE

 1. Procedeu NONABRAZIV și NECOROZIV.
 2. Nu generează deșeuri.
 3. Nu necesită oprirea producției.
 4. Metodă rapidă și ecologică.
 5. Metoda perfectă pentru curățarea matrițelor.
 6. Posibilitate atașare MODUL ABRAZIV – pentru depuneri mai grele.
 7. Accesorii non-conductive, antistatice cu control pneumatic pentru curățarea tablourilor electrice sau al echipamentelor aflate sub tensiune.
 •  8. Lucrăm cu cel mai silențios aparat de curățare cu gheață carbonică din lume, în comparație cu alte echipamente (la aceeași presiune setată).
 •  9. Aparatul curăța (fără demontare) vopsele vechi de pe lemn cu esență moale, fără a deteriora lemnul.
 • 10. Cu pistolul aferent putem curăța la distanță de până la 100 metri de la aparatul de sablare, inclusiv la lucrări prin alpinism utilitar.
 • 11. Deținem cel mai puternic aparat de curățare cu gheață carbonică la 6-7 bari pentru industrie și curățarea matrițelor.

Sablarea cu gheață carbonică este ideală pentru următoarele aplicații:

Oferim Aparate de Sablat marca CRYONOMIC și Servicii de SABLARE / CURĂȚARE / RESTAURARE
Va invităm să ne vizitați sau să ne invitați pentru a incerca echipamentele noastre, ca să vă convingeți de calitatea superioară a acestora.
Dovedim prin probe de curățare —-> Solicitați o probă