HD Cleaners – Meridian Invest SRL oferă servicii industriale de desprăfuire prin aspirare in hale industriale, pe structurile de susținere ale acestora (pereți, acoperis, etc.), depozite, locuri greu accesibile folosind utilaje performante de aspirare.

În spațiile industriale, halele de producție sau de prelucrare, în urma operațiunilor de marunțire, șlefuire, finisare, etc., existența prafului sau a pulberilor este un factor cu o importanță majoră asupra sănătății personalului, dar și asupra aparaturii, a utilajelor sau echipamentelor de producție.

Apelați la serviciile noastre de desprăfuire de fiecare dată când doriți menținerea curățeniei și igienei de lucru în incintele facilităților Dvs,  neafectarea suprafețlor este esențială, dacă doriți să faceți o întreținere rapidă a zonelor de producție fără pierderi de producție și calitatea mediului este esențială.

AVANTAJE

Desprăfuim în general în următoarele sectoare (unde se genereze mai mult praf):
Exploatarea cărbunelui;
Ind. materialelor de construcții (cariere, topitorii, pulverizare materiale, etc.);
Ind. ceramică (porțelan, pavaje ceramice, domeniul sanitar, etc.);
Ind. metalurgică (prelucrarea metalului, sudură, tăiere cu flacăra, prelucrare oțel, galvanoplastia, etc.);
Ind. lemnului și a mobilei (debitare, șlefuire, îndoire lemn, etc.);
Ind. chimică și farmaceutică (fabricarea plasticului, cauciucului, detergentului sub formă de praf, a vopselurilor);
Agricultură și creșterea animalelor (silozuri de cereale, scărmănatul și torsul lânei și a bumbacului, ferme de păsări și chiar în parcurile zoologice, etc.

  • Îndepărtăm praful / fibra, sau altă contaminare (cărbune mineral, diferite carburi de metale, ciment, oxizi de fier, silicați, diferite fibre naturale sau artificiale, etc.) cu ajutorul nacelelor sau a metodei de alpinism utilitar, asigurând astfel condiții optime pentru desfășurarea activităților din diverse incinte.
  • După probele efectuate la faţa locului și evaluarea situaţiei,  vă oferim cea mai optimă soluţie tehnică și la capitolul lucrărilor de desprăfuire a dideritelor suprafețe, indiferent dacă aceasta este una ocazională sau permanentă.