Sistemele mecanice automatizate utilizate în industriile alimentară, de îmbuteliere, vinificaţie, etc., pot fi întreţinute, curățate şi sterilizate în timp real cu ajutorul aplicaţiilor de curățare cu abur uscat şi saturat, cu gheaţă uscată/carbonică, sau sablări umede cu sodă caustică oferite de către HD Cleaners – Meridian Invest SRL.

Prin combinarea metodelor sau alegerea celei mai eficiente metode, bazându-ne pe o experiență de 18 ani și căutând cel mai bun raport de preț/calitate, înlăturăm depunerile neplăcute, curățăm, dezinfectăm, reînnoim suprafețe, inclusiv cele sensibile (inox, aluminiu, cupru), fără a le deteriora.

Apelați la serviciile noastre pentru a menține igiena în spațiile de producție. Nu veți fi nevoiți să aprovizionați cantități mari de produse chimice, să învestiți în echipamente care nu generează producție în mod direct. La igienizări ne pricepem noi – rezolvăm noi.

AVANTAJE

  • 1. Pentru accelerarea procesului de curățare și atingerea unor rezultate de calitate ridicată, utilizăm cu succes curățarea chimică, combinată cu metodele de mai sus.
  • 2. Produsele de dezinfectare, degresare sau decapare pot fi utilizate prin pulverizare cu ajutorul echipamentului de curățare cu aburi, sau sablarea cu gheață carbonică.
  • 3. Folosim inhibitor în echipamentul de sablare umedă și materiale abrazive, pentru a preveni coroziunea pe suprafețele metalice. Cu echipamentele de sablare cu umedă putem utiliza bicarbonat de sodiu, pentru decaparea depunerilor minerale (depuneri de piatră) de pe utilaje.
  • 4. Benzile de transport acumulează reziduuri, rezervoarele de depozitare şi vasele acumulează depuneri și formării de cruste în procesul de producţie.
  • 5. Suprafeţele de oţel sunt curăţate într-o modalitate optimă cu mai puţin efort datorită acţiunii aburului, al șocului termic generat de gheața uscată, sau de acțiunea mecanică a sablării.
  • 6. Butoaiele sunt greu de curăţat, mai ales interiorul acestora. Cu un sistem cu jet de abur este posibilă eliminarea oricărui tip de reziduuri, bacterii şi depuneri. Aburul dezinfectează fiecare parte acoperită de microbi şi curăţă orice fel de murdărie, lucru care nu este posibil cu un sistem tradiţional de curăţenie.
  • 7. Prin utilizarea produselor dezinfectante, rezultatul este mai sigur (dovedibil prin analiza de autocontrol microbiologic), deci suprafețele curățate vor fi sterile.
  • 8. Suprafeţele pot fi curăţate complet cu aceste metode și fără acţiunea vreunui agent chimic care de regula inbibă şi cu mirosuri nedorite.
  • 9. Dacă produsele chimice nu pot fi eliminate, cele utilizate de către noi sunt profesionale, fiind de cea mai înaltă calitate, având avizele necesare și sunt garantate de către furnizorii noștrii. Produsele folosite de noi – dezinfectanții, degresanții și decapanții sunt biodegradabile și sunt folosite numai într-o cantitate strict necesară pentru efectuarea unei prestări.