Sistemele mecanice automatizate utilizate în industriile alimentară, de îmbuteliere, vinificaţie, etc., pot fi întreţinute, curățate şi sterilizate în timp real cu ajutorul aplicaţiilor de curățare cu abur uscat şi saturat, cu gheaţă uscată/carbonică, sau sablări umede cu sodă caustică oferite de către HD Cleaners – Meridian Invest SRL.

Prin combinarea metodelor sau alegerea celei mai eficiente metode, bazându-ne pe o experiență de 18 ani și căutând cel mai bun raport de preț/calitate, înlăturăm depunerile neplăcute, curățăm, dezinfectăm, reînnoim suprafețe, inclusiv cele sensibile (inox, aluminiu, cupru), fără a le deteriora.

Apelați la serviciile noastre pentru a menține igiena în spațiile de producție. Nu veți fi nevoiți să aprovizionați cantități mari de produse chimice, să învestiți în echipamente care nu generează producție în mod direct. La igienizări ne pricepem noi – rezolvăm noi.

AVANTAJE

  • 1. Utilizăm cu succes curățarea chimică, combinată cu metodele de mai sus – astfel accelerăm procesul de curățare și atingem rezultate de calitate ridicată.
  • 2. Utilizăm produsele de dezinfectare, degresare sau decapare prin pulverizare cu ajutorul aparatelor de curățare cu aburi, sau la sablarea cu gheață carbonică.
  • 3. Folosim inhibitor în echipamentul de sablare umedă, pentru a preveni coroziunea pe suprafețele metalice. Cu aparatele de sablare umedă putem utiliza bicarbonat de sodiu, pentru decaparea depunerilor minerale (depuneri de piatră) de pe utilaje.
  • 4. Curățăm acumulări de reziduuri și formării de cruste din procesul de producţie de pe benzile transportoare, rezervoare de depozitare şi vase.
  • 5. Curăţăm în mod optim cu mai puţin efort suprafeţele de oţel – datorită acţiunii aburului, al șocului termic generat de gheața uscată, sau de acțiunea mecanică a sablării.
  • 6. Curăţăm butoaie, mai ales interiorul acestora. Cu sistemul cu jet de aburi eliminăm oricare tip de reziduuri, bacterii şi depuneri. Aburul dezinfectează suprafețele de microbi şi curăţă orice fel de murdărie, lucru care nu este posibil cu un sistem tradiţional de curăţenie.
  • 7. Utilizăm produse dezinfectante, astfel rezultatul este mai sigur (dovedibil prin analiza de autocontrol microbiologic) – suprafețele curățate vor fi sterile.
  • 8. Suprafeţele pot fi curăţate complet cu aceste metode și fără acţiunea vreunui agent chimic care de regula inbibă şi cu mirosuri nedorite.
  • 9. Dacă produsele chimice nu pot fi eliminate, cele utilizate sunt profesionale, de cea mai înaltă calitate, având avizele necesare și sunt garantate de către furnizorii noștrii. Produsele folosite de noi – dezinfectanții, degresanții și decapanții sunt biodegradabile și sunt folosite numai într-o cantitate strict necesară pentru efectuarea unei prestări.